Przez dlugi czas myslalem, ze mam kwasu chorobe refluksowa. Nie sadze, ja teraz nie mam juz wiecej problemów, ale najdluzej mialam niektóre z objawów. Przez dlugi czas mialam straszna zgage przez wiekszosc dnia, a tak naprawde nie mialo przeslania to, co zjadlem. Zaczalem sie martwic o konsekwencjach posiadania kwas gdzie nie powinien byc dzien w dzien, ale bez wzgledu na owo, co robilam z mojej diety, problem pozostal.
Patrzac wstecz, mysle, ze mój pedzel sposród choroba refluksowa kwasu wlasnie wskutek na caly stres w moim zyciu. W tym czasie dysponowalem straszna robote, ze nie znosze mój zwiazek byl bardziej niedobry niz dobry, i stracilem moja rodzine nadzwyczaj. Tak szybko, jak podjalem decyzje, aby wziac urlop zaledwie zobaczyc moja rodzine, a nastepnie dokonala wyboru, aby wrócic do szkoly, aby wydostac sie z mojej strasznej pracy, moje objawy choroby refluksowej kwasu zniknal plus nie mialem ogromny komplikacja od.
Jesli masz jakies objawy na codzien, moze chcesz porozmawiac z lekarzem na temat kwasu choroby refluksowej. To nie tylko po prostu ból dla Ciebie, gdy masz do postepowania z zgagi jest. Moze to równiez miec znaczenie, ze niektóre z przelyku jest spozywane na osobnosci od nadmiaru kwasu. Moze to spowodowac trwale uszkodzenie. Istnieja leki, tam teraz, ze moze pomóc usunac objawy a niektórzy gwarantuja, na naprawe szkód wyrzadzonych na mocy kwas choroby refluksowej. Nie wiem, czy te twierdzenia znajduja prawdziwe, ale byloby to w najlepszym interesie, aby skonsultowac sie sposród lekarzem.
Jesli nie jestes jednorazowe odszkodowanie zus poniektóry, co objawy refluksu znajduja sie, mozna je znalezc raczej latwo, jesli spojrzec online. Jesli masz zgage w czasach, gdy wydaje sie, ze nie ma przyczyny, a jesli masz ponad raz lub dwa ciegi w tygodniu, nalezy uznac, ze mozesz miec do kogos o pomoc. Choroba refluksowa kwasu bedzie inna dla kazdego, choc nie kazdy bedzie w stanie sie go pozbyc poprzez zmiane swojego zycia jak ja. Kiedy doszlo do mnóstwa uszkodzen zoladka i przelyku, byc moze trzeba ponad na leki tyle bez dwóch zdan skontaktuj sie z doktorem na wizyte raz podejrzewasz problem.
Nowi rodzice martwic daleko rzeczy, a czasami pojawiaja sie mysli, które nigdy nie byc moze pomyslec o. Jesli jestes jednym sposród tych szczesliwców, bedziesz miec dziecko, aby zagle poprzez infanthood z kwitkiem wiecej niz przeziebienie czy dwa. Inni nie maja tak duza liczba szczescia, jednak i rzeczy, które pojawiaja sie, ze moze nawet nie byc w stanie zobaczyc. Rzeczy takie jak refluksu tuz przy niemowlat sa czyms, co wiekszosc rodziców poniekad nie myslec o az lekarz sugeruje ja jako okazja.
Acid Reflux u niemowlat jest cos, co nie pojawia sie na ekranie radaru, az wszystko inne zostalo wykluczone. Problem polega na czyms, co sie w glówny punkt uwagi w ostatnich latach, i to dalo nazwe na co niektóre problemy dzieci maja, które dotychczas naleza az do kategorii kolki. Acid Reflux u niemowlat pobudza strach i czasami wielosc bólu, a tam jest de facto wiedziec droge wiedzac, co sie dzieje, poniewaz nie jest ociupine co mozna zobaczyc na dworze.
Znam kilka rodzicom, ze zajmowalismy sie przykrej tresci pokarmowej u niemowlat, a oni powiedzieli mi, ze trzeba bylo ich lekarze czasochlonnie, aby dowiedziec sie co sie historie. Powiedzieli ich dzieci mialy ambarasy z zwymiotowac. Lekarze poszli do mistrzowskiej mysli o zmianie formuly czy podajac leki gazu, ale zarzucanie kwasnej zawartosci pokarmowej u niemowlat byla jak jedna z pierwszych mysli. Czesto jest to przychylna praktyka, aby isc z pierwszych wspólnych zagrozen, ale jesli Twoje maluch ma refluksu zoladkowego, moga byc one w wielosc bólu podczas oczekiwania na lekarza w celu zawezenia problemu.
Jesli podejrzewasz, ze masz do czynienia z kwasnej tresci pokarmowej przy niemowlat, upewnij sie, porozmawiac i powiedziec w taki sposób do lekarza. Sledzenie czasu, kiedy dziecko moze zwrócic lub wykazuja oznaki rozpaczy, ze nie da sie przyblizyc przez cokolwiek innego. Predzej kwas refluks przy niemowlat wystepuje, tym szybciej mozna przyniesc ulge dziecku. Chociaz niektóre dzieci sa ot tak naturalnie zepsuty i bez liku osób nie toleruje wszystkich produktów spozywczych, nie chce ci sie byc tylko rzeczy, lekarz patrzy na gdy czujesz, ze Twoje dziecko jest w bólu. Znajdz informacje w internetowi o refluksu i pojmuj, co mozesz zrobic, aby zaoferowac jakas pocieche, gdy bola i upewnij sie, lekarz bierze cie powaznie.
Naturalny kwas zoladek jest w zoladku powodu. Rzeczywista kwas nie jest przyczyna choroby refluksowej kwasu jest. Nie paskudny trucizna, ze ktos tam umiejscowione jest. Kwas rozklada zywnosci i sortuje je w sposobnym dziale tak powiem. Prawidlowe trawienie zalezy od momentu obecnosci odpowiedniego kwasu zoladkowego w toku jedzenia.
Kiedy jesc, jedzenie przemieszcza sie z jamy ustnej przez przelyk az do zoladka i byc strawione. Pod koniec przelyku, istnieje grupa miesni, które otwarte i pozwalaja na posilek, aby przejsc do zoladka. Nastepnie zamyka sie zapobiec jedzenie i kwas z wraca do przelyku. Wiele osób refluks praktyka kwas, gdy zywnosc lub soki trawienne zoladka czmychnac i wrócic sie przez przelyk.
Aby upewnic sie, ze zoladek ma wystarczajaca liczba kwasu w porach posilków, upewnij sie zuc posilek dokladnie. Pierwsze sliny zmieszanej do zywnosci jako zuc pozyska trawienie przetwarzac udany start.
Przekaski w ciagu dnia dziala, ze zoladek do wypompowywania kwas sukcesywnie zamiast zapisywania go az do posilków, gdy jest potrzebne najbardziej. Najlepiej jest nie konsumowac blizej niz trzy pory od siebie. Na przyklad - pod warunkiem jesz sniadanie o szóstej ranek, a obiad o dwunastej godzinie odtad przekaska o dziewiatej ranek bedzie dobrze.
Nastepnie upewnij sie, nie pij zbyt od groma plynu podczas jedzenia posilku. Zbyt duzo plynu rozciencza niezbednych kwasów w zoladku. Najlepsza polityka jest wypic szklanke wody na 30 minut do jednej godziny przed lub po posilku, z zaledwie kilkadziesiat gramów spozywane na przestrzeni posilku. Po zjedzeniu, jedna godzina lub dwa prosimy o chlac w dól cala czysta naturalna wode pragniesz.
Inna przyczyna refluksu kwasu pochodzi z jedzenia obfitych posilków. Zwieksza to presje na zoladku, powodujac zawartosc zoladka egzystowac wyparte i do przelyku. Musisz dac swoje cialo przynajmniej dwie godziny do strawienia pozywienia w prawidlowy sposób. Ponadto nigdy, przenigdy nie klasc sie od razu po zjedzeniu obfitego posilku.
Aby uniknac nadprodukcji jan brons biografia kwasu jesc mniejsze porcje pokarmu w kazdym posilku. Pozwoliloby to równiez wiele, aby wyeliminowac wszelkie smazone potrawy lub zywnosci zawierajacej weglowodan rafinowany lub kofeine.
Otylosc moze równiez wzmóc presje brzucha, a ryzyko zachorowania na kwasnej tresci pokarmowej, jak równiez. Jesli masz nadwage, ograniczania wydatków na liczby jedzenia, które mozna jesc na jakikolwiek posilek, a codzienne cwiczenia powinien skierowac Cie na godziwa droge, aby pomóc Ci powalic kilka kilogramów.
Acid Reflux jest spowodowany u niektórych osób, kiedy miesien zwieracz z tylu przelyku staje sie kaleki lub nie zamyka poprawnie. Leki na recepte, niektóre pokarmy, alkohol, palenie byly znane oslabic miesnie zwieracza.
Staraj sie nie uzyc srodków zobojetniajacych, poniewaz wyciete kwasy beda konieczne podczas jedzenia. Bez wystarczajacej ilosci kwasu, twój zoladek nie jest w stanie wykonywac swoje zadania rozkladanie pokarmu w pozostalych skladników odzywczych.
Niedostateczne trawienie bialka przypuszczalnie spowodowac, ze watroba, aby zwiekszyc produkcje lipoprotein o malej gestosci (LDL) cholesterolu, który jest zly cholesterol, który robi najwieksze szkody dla organizmu.
Zamiast brac leki zobojetniajace sok zoladkowy, spróbuj wykonac nastepujace prawdziwe podejscie. Jesli nadal masz kwasowy zoladek miedzy posilkami spróbuj zjesc cos, co bedzie go zrobic kuku bez wywolywania wiecej produkcje kwasu, takiego jak kapusta. Twój zoladek powinien odprezyc sie po jedzeniu kapuste w pieciu az do dziesieciu minut.
Korzysci z naturalnych rozwiazan znajduja one normalnie kosztuja po brzegi mniej, ale jeszcze wazniejsze istnieje to, ze naturalne rozwiazania znajduja sie zdrowsze alternatywy. Maja tendencje do zmniejszenia mozliwosci uzaleznienia od uzalezniajacych leków chemicznych.
Istnieja równiez trzy ziola, które sa dobrze wspaniale dla miesni kojace zoladkowych, które sa rumianek, goryczka i imbir. Jesli problem nie reaguje z powodzeniem naturalnych srodków w srodku kilku dni, skontaktuj sie z lekarzem.
|